A kakršnakoli tegoba nas že čaka, Butalci, coprnice in vsi ostali prebivalci okolice Butal se že pripravljamo, da jo bomo odgnali. Med 12. in 18. februarjem bo spet čas za največji praznik v Butalah – PUST. Leto 2015 pa bo prav posebno, saj Pustno društvo Cerknica praznuje 40. obletnico svojega obstoja.

Preganjanje zime pa nikakor ni lahko opravilo. Je težaško delo, ki zahteva nadčloveške in včasih tudi nadbutalske napore. Sploh ob teh novodobnih zimah, ko ne veš, kaj te čaka. Pošteno je reči, da takšnih naporov nismo več zmožni prenesti sami in prav zato smo se obrnili na Vaše imenitno podjetje z upanjem, da nam boste pomagali pri ohranitvi Butalskega in coprniškega praznika.

Pust je čas, ko ljudje pobegnemo iz svojega vsakdana in smo enkrat v letu to, kar želimo biti. Tega si gotovo želi skoraj vsak izmed nas, kar dokazuje množica obiskovalcev našega karnevala in ostalih prireditev, katerih se ne udeleži sto ljudi, ampak vse tja do 25.000 obiskovalcev. Vaša pomoč pri izvedbi le-teh je priložnost tudi za vas, da vsi ti ljudje spoznajo vaše podjetje, ki jim nesebično pomaga uresničiti svoje sanje – da enkrat v letu postanejo nekdo drug.

Tematika se po žabah in olimpijadi ponovno vrača k coprnicam – nenazadnje je bila prav pramati Uršula tista prva, ki je ponesla slavo dežele butalske po vesoljni Sloveniji, pa še malo čez. Da pa slučajno kdo ne pozabi, da smo v letu 2015 okrogli, bodo letošnje pustne prireditve potekale pod nazivom 40 zacopranih. Pomagajte nam zacoprati pustni teden in pregnati, karkoli bo februarja treba pregnati.

Butalska vloga 2017

Naši partnerji pri preganjanju zime