TV Čohovo

TV Čohovo
Duration:
Location: Doma

Pustni petek. Uradni butalski TV program, na katerem najdete vse, razen tistega, česar ne. Kaj se dogaja, kaj se ne dogaja, pa bi se moralo, kaj se je dogajalo in seveda, kaj se bo dogajalo – vse to in še več skozi butalske oči.

TV Čohovo ni klasičen TV program. Je več kot to. Dramsko butalska igra, ki vključuje vse, razen tistega, česar ne. Glasba, novice, šport, kultura, letna dezinformativna oddaja Butalnik in seveda tradicionalni govor Župana Butalskega.

Letos programa ne bomo oddajali v kulturnem domu, kot je to običajno, ampak kar prek spleta iz domačega naslanjača, stola, postelje ali tal. Tako si jo boste ogledali lahko tudi tisti, ki v prejšnjih letih niste prišli do razprodane predstave. Če pa vam to še ne bo dovolj, si lahko ogledate tudi posnetke iz prejšnjih let, so vsi na youtubetu.

TV Čohovo si boste lahko ogledali v petek, 12. 2. 2021, ob 19:00 na:

(Lahko si jo boste ogledali tudi kasneje, ampak ne bo več v živo)

Vstopnina:  ne boste verjeli, letos je udeležba za TV Čohovo brezplačna, lahko pa v hranilnik vstavite poljubno količino evrov, da se boste počutili, kot da ste plačali. Namig: drugo leto lahko iz hranilnika vzamete, kar ste vplačali, in se udeležite prireditve v Kulturnem domu ;).