KARANTEVAL 2021 – maske obvezne

KARANTEVAL 2021 – maske obvezne
Duration:
Location: Doma

Če vi ne morete na karneval, bo pa karneval prišel k vam. Druženja z Butalci se nikar ne bojte, že od pamtiveka so negativni na vseh mogočih testih, tako da je logično, da so negativni tudi na korono. Za vsak slučaj pa si jih vseeno raje oglejte na daljavo, prek domače televizije, računalnika ali telefona.

Letošnji karneval bo nekaj posebnega. Zato, ker bo lanski. Edino komentarji bodo letošnji. Oziroma lanski, predlanski… nekateri teksti so bili napisani že precej preden je bila rojena današnja generacija komentatorjev pustnega karnevala.

Oglejte si Pustnega Lojza, Lojza Pustnega in Pusta Lojznega, kako ne morejo brez lomljenja jezikov tudi v času, ko karnevala ni. Poskus odganjanja zime in izganjanja hudiča na daljavo z domačega kavča. Skratka, karneval, kot ga še ni bilo. Čeprav je bil lani.

Veliki pustni karanteval “Izganjanje hudiča v daljavo” si boste lahko ogledali na pustno nedeljo, 14. 2. 2021, točno okoli 12:32 na:

 

V nedeljo si boste ob 20:00 lahko na naštetih kanalih ogledali tudi arhivske posnetke Pustnega društva Cerknica v filmčku “Kako se je kalilo jeklo”