BUTALSKA VESELICA, veliki pustni karneval

BUTALSKA VESELICA, veliki pustni karneval
Duration:

Enim je všeč pica, drugim potica, prav vsem pa Butalska veselica!

Pa se ljudje sprašujejo: “Zakaj vendar veselica? Saj se nimamo česa veseliti. Situacija je vsak dan slabša. Vojne, naravne nesreče, služb ni, denarja tudi ne, pa še sapa piha.”

“Ja, pa ja de,” si mislijo Butalci. Izgovorov za veselje je vedno dovolj! Pomlad se približuje. Zimo bomo odgnali, še vsako leto smo jo. Pust se začne na praznik – ne samo na butalski, ampak kar na državni. Konča se pa na dan zaljubljencev, tako da nam bo še takrat toplo pri srcu. Če ni denarja, so pa bitkojni. Če ni bitkojnov, so pa bitkrave. Kdor nima nič od tega, ima pa vsaj reference, tudi to je ena zanimiva kriptovaluta. Zdravi smo, eni bolj, drugi manj. Butalcev je vsako leto več, množimo se kot virus ošpic med necepljenimi. In nenazadnje – še vedno smo evropski prvaki.

Je to čas za veselico? Ja, ne vem, kdaj, če ne zdaj!

Na karnevalu se vam bodo znova predstavile tradicionalne velike figure na čelu s pramaterjo Uršulo in ščuko velikanko, ki na pomlad in obilico vode še posebej nestrpno čaka. Tu bo tudi Uršulina potomka Liza, pa Rego Vranjejamski, največji žabon na svetu, povodni mož Jezerko, butalski jež, mogočni zmaj, Butalci, polhi in še in še. Pridružite se jim v pustni Cerknici oziroma Butalah. Naj bo veselo!

Po karnevalu nas bodo kot ponavadi zabavali glasbeni gostje. Letos bodo to Poskočni muzikantje in Šlajn! 


Vstopnice so v prodaji v prodajni mreži www.mojekarte.si
Prodajna mesta: www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html
Klicni center mojekarte.si 041 66 20 02

Cena vstopnice:
v predprodaji: 5,00 €
Na dan karnevala:  7,00 €

V času predprodaje bomo ponudili tudi dodatno ugodnost: 4 + 1 – plačaš 5, dobiš 4.
Aja, ne. Plačaš 4, dobiš 5 kart. Tako pa ja.

Otroci do 130 cm višine brezplačno.

NAKUP VSTOPNICE

Twitter

Youtube